9 вересня 2021 року в бібліотеці-філіалі №8 відбулося відкриття виставки дитячої творчості з нагоди відзначення Дня міста, на якій були представлені роботи вихованців міської станції юних техніків м.Миколаєва.

Серед дитячих робіт представлені м'які іграшки, вишиті стрічками панно, батіки, композиції з фетру, роботи виконані в техніках декоративного розпису, декоративної графіки за мотивами творчості Марії Приймаченко та інші.

Завідуюча організаційно-масовим відділом міськСЮТ Сайковська Леся Олександрівна розповіла гостям бібліотеки про освітню діяльність закладу та провела екскурсію, більш докладно зупиняючись на особливостях представлених на виставці робіт.

Культорганізатор міськСЮТ Биць Дарина Олександрівна поділилася власним досвідом навчання в студії «ФотоКрок» міської станції юних техніків, випускницею якої стала декілька років тому. Зараз Дарина є педагогом закладу та в свою чергу навчає вихованців секретам фотомистецтва.

Далі за програмою Сайковська Л.О. провела майстер-клас з Таврійського розпису, ознайомила присутніх з основними елементами, кольоровою гамою та побудовою композицій декоративного розпису півдня Миколаївщини. Для бажаючих Биць Д.О. провела майстер-клас з особливостей зйомки на мобільний телефон: правило «золотого перетину» в фотографії, особливості побудови композиції, створення мобільного портрету.

библиотека

библиотека1

библиотека3

библиотека2

библиотека5

библиотека6