Толерантне середовище - це не тільки культура спілкування та гарний емоційний стан учасників виховного процесу, а ще й просвіта із запобігання та протидії насиллю, протиправним діям і асоціальній поведінці. Так 23.09.2021 р. практичним психологом міської станції юних техніків Колесовою М.В. за допомоги культорганізатора закладу Биць Д.О. та керівників гуртків було організовано екскурсію до Управління патрульної поліції в Миколаївській області.

Діти ознайомились з особливостями несення служби патрульними поліцейськими: екскурсія розпочалась в черговій частині, де здійснюється координація екіпажів поліції під час реагування на повідомлення громадян, потім гості мали змогу познайомитися із засобами індивідуального захисту і спецзасобами, які використовують під час патрулювання інспектори. Також охоронці порядку розповіли молоді про оснащення патрульного автомобілю, показали принципи роботи радіозв’язку та нагрудних камер.

Зустріч з працівниками патрульної поліції пройшла в дружній атмосфері. Діти отримали багато цікавої інформації та безліч корисних порад.

полиция1

полиция

Полиция2